Iedereen verdient een

TJArk moMENT

TJA-MENT – TJARK MOMENT

Tjament staat voor Tjark en Moment, omdat ieder een moment verdient voor zichzelf en om deze te delen met een ander. TJAMENT wil de klant daarin graag van dienst zijn.

MORE ABOUT US

Wij maken het graag persoonlijk

Wie zijn wij. Tjark en Jenneke Dijkstra en runnen de webshop TjaMent. In mei 2015 zijn wij gestart met een speciaalzaak voor koffiebonen, losse thee, wijn uit vele landen, speciaal bieren en daarnaast een mooi assortiment accessoires. Vanaf 2019 zijn wij verder gegaan met alleen de webshop. Bezoeken veel beurzen en proeverijen om het assortiment heel divers te houden.

Tja-Ment speciaalzaak in thee, wijn en koffie sinds mei 2015. Eigenaar Tjark Dijkstra is al 35 jaar actief in de detailhandel waarvan meer dan 20 jaar als zelfstandig ondernemer.

Tjark heeft lange ervaring als bedrijfsleider bij slijterij wijnhandel van de Nieuwe Weme en door de interesse in de wijnen het Slijtersvakdiploma en Wijnbrevet behaald. Vanaf 2015 tot 2019 een speciaalzaak gehad in Zuidwolde en vanaf 2019 doorgegaan met de webshop TjaMent.  Door te specialiseren in bijzondere wijnen en koffiebonen en losse thee is het belangrijk veel beurzen en proeverijen te bezoeken. Zo is er altijd een Tja(rk)(Mo)ment.